Verzendkosten

De verzendkosten voor pakketzendingen binnen Nederland zijn € 4,95. Als u een bestelling plaatst boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden.

Het ontvangen van een pakket is nog nooit zo makkelijk geweest, QSS maakt gebruik van de uitgebreide mogelijkheden van PostNL. Thuis ontvangen met of zonder handtekening, wel of niet bij de buren, of afhalen bij één van de meer dan 2000 PostNL afhaallocaties via Pakjegemak.

U kunt tijdens het afrekenen de volgende verzendopties kiezen:

-          handtekening voor ontvangst [+ € 0,35] (er moet getekend worden voor ontvangst);

-          alleen huisadres [+ € 0,25] (het pakket mag niet bij de buren bezorgd worden, enkel en alleen op het door uw aangegeven adres).

 

PostNL heeft ook de mogelijkheid om het tijdstip enigszins zelf te bepalen, houd er rekening mee dat dit per postcodegebied verschilt. Tijdens het afrekenen kunt u zelf de opties zien in onze verzendmodule:

-          avondlevering [+ € 1,25] (het pakket wordt in het avond deel geleverd);

-          ochtendlevering [+ € 10,-] (het pakket zal in de ochtend door een koeriersdienst speciaal naar u worden toegebracht);

-          extra vroeg ophalen op een PostNL locatie [+ € 1,25] (het pakket zal in de ochtend beschikbaar zijn op de door u gekozen PostNL locatie).

 

N.B. QSS probeert producten die in brievenbus passen, zoals bijvoorbeeld setjes snaar en bumpers, zoveel mogelijk met een brievenbuspakket te verzenden. Dit betekent dat u niet thuis hoeft te zijn voor ontvangst van uw bestelling (alleen beschikbaar in Nederland).

 

Overzicht van alle landen waar QSS naar toe verstuurd op een rij:

Land van bestemming Kosten Gratis verzending vanaf
 - Nederland € 4,95 € 50,-
 - België € 5,95 € 75,-
 - Duitsland € 7,95- € 100,-
 - Rest van Europe € 9,95 € 149,-
 - Rest van de Wereld € 24,95 € 249,-