Squashtas

Squashtas

Het is voor het behouden van het squashmateriaal belangrijk om een stevige squashtas te hebben. Een squash racket is erg gevoelig voor weersinvloeden. Deze beschermen met een squashtas is enorm belangrijk voor het behoud hiervan. Onze squashtassen worden geleverd in veel verschillende soorten en maten. Onderstaand hebben wij een selectie gemaakt van squashtassen van de meest vooraanstaande merken. Aan de zijkant is het mogelijk om op basis van jouw wensen te filteren. Zo kun je nog sneller jouw ideale squashtas ontdekken!

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 23

Pagina
per pagina

Squashtas - Racketbag kopen

Een goede squashtas is erg belangrijk voor het behoud van je squash racket en andere materialen. Een squash racket is bijvoorbeeld gevoelig voor weersinvloeden zoals hoge en lage temperaturen. De snaar van een squashracket kan hierdoor uitdrogen en sneller knappen. Hiervoor zijn veel squashtassen uitgerust met een thermische binnen voering om de materialen hier tegen te beschermen. Ook is het natuurlijk gewoon fijn om een tas te hebben waar je alles netjes in kan opbergen, zo vergeet je niks mee te nemen.

Geschikt voor Squash en Tennis!

Veel van de squashtassen zijn eigenlijk afkomstig uit de tenniscollectie. In veel gevallen is squash "ondergeschikt" voor een merk om hier een aparte Racketbag voor te maken en gebruiken we voor squash de tennistassen.  Bij elke rackettas staat in de specificaties vermeld voor welke sport/sporten deze geschikt is. Alle tassen die wij verkopen zijn geschikt voor squash.

Formaten, Soorten en welke moet ik kiezen?

Squashtassen zijn te verkrijgen in verschillende formaten, 3, 6, 8/9, 10/12, backpacks en duffels. Onderstaand een advies voor het formaat tas dat u nodig heeft.

1 Racket / 1 paar schoenen / thuis douchen / op de fiets -> Backpack / 3 Racketbag

1 Racket / 1 paar schoenen / op de club douchen / met de auto -> 6 Racketbag

2-3 rackets / 1 paar schoenen / op de club douchen / competitie speler -> 8/9 Racketbag

2-5 racket / 2 paar schoenen / toernooi & competitie speler -> 10/15 racketbag

Nou is het ook nog belangrijk om te weten hoe u uw tas wilt kunnen vervoeren, gaat u bijvoorbeeld altijd met de fiets dan is het erg handig dat de squashtas op de rug gedragen kan worden en dus voorzien moet zijn van 2 schouderriemen. Vind u het bijvoorbeeld belangrijk dat de squashtas een apart vak heeft voor schoenen. Ook niet alle squashtassen zijn voorzien van een thermolaag. Let hierbij dus goed op uw keuze. Veel squashers vinden het ook fijn om een rackettas te hebben van het zelfde merk als het gebruikte squash racket. Wij verkopen squash tassen van de merken: Dunlop, Eye, Head, Oliver, Pacific, Salming, en Tecnifibre

Wat ook goed om te weten is dat uw schoenen 1 van de grotere dingen zijn in de tas. Heeft u dus bijvoorbeeld een schoenmaat groter dan 45 kies dan niet een te kleine squashtas.

Maak op onze site gebruik van het filter om uw vereisten op te geven en zo de juiste squashtas te vinden.

Levensduur verlengen?

De levensduur van een squashtas wordt beïnvloed door een aantal factoren waar u zelf invloed op kunt hebben. Als u bijvoorbeeld de squashtas te vol doet en hierdoor moet proppen al dit de levensduur verkorten. Wat ook erg helpt is de tas open te laten staan als u deze thuis wegzet, dan kan deze goed luchten.

Retourneren 

Mocht u nou toch de verkeerde keus gemaakt hebben dan kan de tas gewoon retour (zie onze retour voorwaarden).