Dames

Squashkleding dames

Omdat squash een zeer intensieve sport is waarbij er regelmatig explosieve bewegingen worden gemaakt door squashers, is squashkleding net zo belangrijk als je racket en squashballen. Bij squashen is het belangrijk dat je flexibele kleding draagt met een stevige kwaliteit. De reden hiervoor is dat je naar alle kanten van de baan vrij moet kunnen bewegen.

Tijdens zware inspanningen is het fijn voor de sporter wanneer de stoffen vochtregulerend zijn zodat je lichaam droog en koel blijft. Vooral Dunlop speelt hier goed op in doordat ze squashkleding hebben met de AeroDry technologie. Dit zorgt ervoor dat je kleding droog blijft bij explosieve bewegingen. Andere kledingmerken zoals Head maakt in hun squashkleding gebruik van het ENDOdry systeem, dit is te vergelijken met de AeroDry technologie.

De pasvorm van de squashkleding is voor squashers veelal een persoonlijke keuze. Sommige squashers vinden het prettiger wanneer een shirt nauw aansluit op het lichaam terwijl anderen een wat wijder shirt willen hebben.

Tegenwoordig wordt veel squashkleding gemaakt van polyester, dit materiaal zorgt ervoor dat je lichaam tijdens het beoefenen van de sport minder last hebt van transpiratievocht. Er zijn ook katoenenshirts die 100% duurzaam zijn en op dagen dat het warm is aangenamer zit. Hiervan is het nadeel dat het shirt sneller klam kan aanvoelen.

QSS-squash heeft een ruim assortiment kwalitatieve squashkleding van merken zoals Dunlop, Head, Karakal, PCClothing, PSWear, Salming & Tecnifibre. Deze kleding bevat technologieën die voor de juiste pasvorm zorgt en over zelf ademende kwaliteiten beschikt. Deze squashkleding voor dames is verkrijgbaar in verschillende maten, modellen en designs.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina