Squashgrips

Squashgrips

Het uitkiezen van de juiste squashgrip is erg belangrijk voor het spelplezier in squash. De squashgrip is erg belangrijk, zonder een goede squashgrip kun je last ondervinden van het zweet dat ontstaat tijdens het intensief sporten. Hierdoor heb je minder grip op het squash racket, dat fungeert als een verlengstuk van de arm. Voor volledige controle over het racket kun je onderstaande selectie squashgrips bekijken. Deze squashgrips zijn van de meeste vooraanstaande merken in de squashwereld. Aan de zijkant is het mogelijk om te filteren. Hierdoor kun je nog sneller jouw squashgrip naar keuze vinden. Kom je er niet uit? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen graag!

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 56

Pagina
per pagina
  1. Eye-Rackets X.Soft Assorted - Losse grips
    Vanaf € 3,69
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 56

Pagina
per pagina

Squash grips kopen

De squash grip van uw squashracket is erg belangrijk, zonder goede squash grip kunt u tijdens het spelen uw squashracket verliezen of onnodig stukslaan doordat u vochtige handen heeft gekregen. Ook is het plaatsen van een bal veel gemakkelijker als uw squashracket stevig in uw hand ligt. Een goede degelijke squashgrip verhoogt ook het comfort en het spelplezier. Bij QSS hebben wij groot assortiment squash grips van verschillende merken zoals: Dunlop squash grips, Eye squash grips, Head squash grips, Karakal squash grips, Salming squash grips en Tecnifibre squash grips.   

Hoe kies ik de juiste Squashgrip?

De juiste squashgrip is vooral een persoonlijk keuze. De meest verkochte squash grip is de Karakal PU Supergrip, deze is te vergrijgen in verschillende kleuren. Het belangrijkste is dat je prettig voelt bij de grip die je gebruikt en dat die past bij je wensen, zoals heel zacht, iets dunner en niet te vergeten de kleur. Een aantal grips die wij zelf erg goed vinden zijn de: Tecnifibre Squash Dry Grip, Head Hydrasorb Pro, Eye Squashgrip, Dunlop Viper Dry.

Mocht je echt een dikkere squash grip willen adviseren wij om een overgrip te gebruiken en niet 2 basis grips over elkaar, met 2 basis squash grips over elkaar verlies je erg veel gevoel van het squashracket.

Hoe vaak moet ik mijn squash grip vervangen.

QSS adviseert uw squashgrip regelmatig te vervangen. Zo voorkomt u dat het squash racket uit uw hand schiet, of dat u uw squash racket onnodig stuk slaat. Als uw grips versleten is gaat u vanzelf harder in uw squash grip knijpen, als u dan de muur raakt zal het squash racet niet uit uw hand slaan, maar alle impact kracht in het frame gaan zitten, hierdoor zal het racket eerder breken (zonde). Een goede squashgrip is dus belangrijker dan je denkt. Afhankelijk van de gekozen grip adviseren wij deze elke 8 tot 10 keer (Karakal Pu super grip) spelen zeker te vervangen (voor duurdere grips zoals de head Hydrasorb pro 10 tot 12 keer) voor een nieuwe squash grips. Zo voorkom je schade en heb je meer controle over de bal en sla je dus een betere bal. Een overgrip heeft een korte levensduur vervang deze dus ook regelmatig(5-8 keer). Een competitie speler zal elke wedstrijd de grip vervangen voor een optimaal balgevoel en comfort.

Hoe vervang ik mijn squashgrip

Als u na uw aankoop hulp nodig heeft bij het monteren van uw nieuwe squashgrip neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u een gedetailleerde handleiding per mail toesturen. Een squashgrip vervangen is niet moeilijk maar wel een precisie klusje, neem er dus rustig de tijd voor. Wilt u dat wij het doen neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Laat het tapje los? wij verkopen rolletjes met goed afplaktape

Ter info: Squashgrips zijn niet geschikt voor Hockey. De squash grips zijn ongeveer één meter lang waar een hockeygrip 1,5 meter lang is.