Squashschoenen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 41

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 41

Pagina
per pagina

Squash Schoenen

Bij QSS-Squash.nl ben je aan het goede adres voor de juiste squashschoenen. Goede squashschoenen zijn erg belangrijk voor zowel de grip en stevigheid op de squashbaan als het behoud van je lichaam. Versleten schoenen gaan op den duur blessures veroorzaken aan enkels, knieën, heupen en rug. Bij QSS vind je squashschoenen van verschillende merken zoals: Asics Squash schoenen, Eye Squash schoenen, Hi-Tec Squash schoenen, Mizuno squash schoenen en Salming squash schoenen. Wij selecteren voor onze squash schoenen collectie alleen maar schoenen die geschikt zijn voor squash. Wij bieden een uitgebreide collectie squash schoenen voorzien van de meest innovatieve technologieën met de juiste demping, ventilatie en stabiliteit. Bespaar niet op squashschoenen, je hebt maar 1 lijf en squash is veel leuker als je je lekker kan bewegen!

 

Hoe vaak moet ik nieuwe squashschoenen kopen?

Dit is een vraag die wij vaak krijgen. Wij adviseren minimaal één keer per jaar nieuwe squashschoenen te kopen. Als vuistregel houden wij aan: zo vaak als u per week speelt heeft u per jaar nieuwe squash schoenen nodig. Als u 2 tot 3 keer per week speelt adviseren wij ook om meerdere paren tegelijk te gebruiken, dit omdat dan de lijm en demping kunnen drogen en zo langer mee zullen gaan. (3x per week squashen kan op 2 paar per jaar als u 2 paar tegelijk gebruikt). Goede squashschoenen zijn erg belangrijk voor het behoud van uw lichaam en het voorkomen van onnodige blessures. De squashbaan vloer is er hard en heeft hierdoor een grote aanslag op uw lichaam. Door het gebruik van squashschoenen die in goede conditie zijn voorkomt u heup, knie en rug klachten.

Als u nieuwe squashschoenen aantrekt en denkt wat een verschil, dan was u te laat.

 

Hoe bepaal ik de maat van mijn nieuwe squashschoen?

Wij adviseren altijd even te kijken welke sportschoenen u nu heeft. Aan de hand hiervan kunt u al een aardige inschatting maken welke maat u nodig heeft. Hier volgen een aantal tips voor wat betreft het kiezen van de juiste maat.

TIP: Wat vaak helpt is te kijken naar het aantal centimeters. Deze worden tegenwoordig bijna door elk merk aangegeven. Hiermee kunt u uw maat vaak goed vertalen.

Asics Maattabel: Asics valt altijd gelijk en als u eerder Asics heeft gehad kunt u gerust de zelfde maat kiezen. Asics produceert op US maat, deze is dus leidend.

Mizuno Maattabel: Mizuno valt normaal. Mizuno produceert aan de hand van de UK maat, deze is dus leidend.

Eye Maattabel: de squashschoenen van Eye vallen klein. Wij adviseren altijd een maat groter te kiezen (u heeft Asics in 42,5 dan kiest u voor 43, u heeft Asics 44 dan kiest u 45)

Salming Maattabel: bij squashschoenen van Salming moet u de EUR maat eigenlijk negeren. Kijk naar de centimeter maat van uw huidige squash schoenen en kies die maat van Salming. Heeft u nu Adidas dan kunt u dezelfde maat kiezen zowel Adidas als Salming produceren als Europees merk aan de hand van centimeter.

Twijfelt u of wilt u hulp bij het selecteren van de juiste maat neem dan gerust contact met ons op.

 

Verkeerde maat besteld? Retourneren is altijd gratis

Aanraders: U zoekt een stevige squashschoen ga dan voor de Salming Kobra of Salming Viper. Zoekt u een “pantoffel” ga dan voor de Asics Blade of de Eye S-Line