Squash schoenen

Squash Schoenen

Met de goede squash schoenen van Quality Squash Stores heb je grip en stevigheid op de squashbaan. Ben jij op zoek naar een nieuw paar squash schoenen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hieronder vind je squash schoenen van alle grote merken. Dit zijn onder andere Salming, Mizuno, Eye-Rackets en Asics. Aan de linkerzijde kun je jouw wensen aangeven en direct de juiste squash schoenen selecteren.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 38

Pagina
per pagina
 1. Eye-Rackets S-Line - Geel
  Vanaf € 72,49
 2. Eye-Rackets S-Line - Lichtblauw
  Vanaf € 72,49
 3. Eye-Rackets S-Line - Navy
  Vanaf € 72,49
 4. Eye-Rackets S-Line - Paars
  Vanaf € 72,49
 5. Eye-Rackets S-Line - Peach
  Vanaf € 72,49
 6. Eye-Rackets S-Line - Zwart
  Vanaf € 72,49
 7. Eye-Rackets S-Line 2.0 - Grijs
  Vanaf € 94,95
 8. Eye-Rackets S-Line 2.0 - Navy
  Vanaf € 94,95
 9. Eye-Rackets S-Line 2.0 - Pink
  Vanaf € 94,95
 10. Eye-Rackets S-Line 2.0 - Turquoise
  Vanaf € 94,95
 11. Eye-Rackets S-Line 2.0 - Wit
  Vanaf € 94,95
 12. Eye-Rackets S-Line 2.0 - Zwart
  Vanaf € 94,95
 13. Hi-Tec Ad Pro - Wit
  Vanaf € 27,90
 14. Hi-Tec Ad Pro Elite Blauw
  Vanaf € 46,50
 15. Mizuno Wave Hurricane 3 Heren - Grijs
  Vanaf € 64,95
 16. Mizuno Wave Phantom 2 Heren - Blauw
  Vanaf € 59,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 38

Pagina
per pagina

Squash Schoenen

Bij QSS-Squash.nl ben je aan het goede adres voor de juiste squashschoenen. Goede squashschoenen zijn erg belangrijk voor zowel de grip en stevigheid op de squashbaan als het behoud van je lichaam. Versleten schoenen gaan op den duur blessures veroorzaken aan enkels, knieën, heupen en rug. Bij QSS vind je squashschoenen van verschillende merken zoals: Eye Squash schoenen, Hi-Tec Squash schoenen, Mizuno squash schoenen en Salming squash schoenen. Wij selecteren voor onze squash schoenen collectie alleen maar schoenen die geschikt zijn voor squash. Wij bieden een uitgebreide collectie squash schoenen voorzien van de meest innovatieve technologieën met de juiste demping, ventilatie en stabiliteit. Bespaar niet op squashschoenen, je hebt maar 1 lijf en squash is veel leuker als je je lekker kan bewegen!

 

Hoe vaak moet ik nieuwe squashschoenen kopen?

Dit is een vraag die wij vaak krijgen. Wij adviseren minimaal één keer per jaar nieuwe squashschoenen te kopen. Als vuistregel houden wij aan: zo vaak als u per week speelt heeft u per jaar nieuwe squash schoenen nodig. Als u 2 tot 3 keer per week speelt adviseren wij ook om meerdere paren tegelijk te gebruiken, dit omdat dan de lijm en demping kunnen drogen en zo langer mee zullen gaan. (3x per week squashen kan op 2 paar per jaar als u 2 paar tegelijk gebruikt). Goede squashschoenen zijn erg belangrijk voor het behoud van uw lichaam en het voorkomen van onnodige blessures. De squashbaan vloer is er hard en heeft hierdoor een grote aanslag op uw lichaam. Door het gebruik van squashschoenen die in goede conditie zijn voorkomt u heup, knie en rug klachten.

Als u nieuwe squashschoenen aantrekt en denkt wat een verschil, dan was u te laat.

 

Hoe bepaal ik de maat van mijn nieuwe squashschoen?

Wij adviseren altijd even te kijken welke sportschoenen u nu heeft. Aan de hand hiervan kunt u al een aardige inschatting maken welke maat u nodig heeft. Hier volgen een aantal tips voor wat betreft het kiezen van de juiste maat.

TIP: Wat vaak helpt is te kijken naar het aantal centimeters. Deze worden tegenwoordig bijna door elk merk aangegeven. Hiermee kunt u uw maat vaak goed vertalen.

Asics Maattabel: Asics valt altijd gelijk en als u eerder Asics heeft gehad kunt u gerust de zelfde maat kiezen. Asics produceert op US maat, deze is dus leidend.

Mizuno Maattabel: Mizuno valt normaal. Mizuno produceert aan de hand van de UK maat, deze is dus leidend.

Eye Maattabel: de squashschoenen van Eye vallen klein. Wij adviseren altijd een maat groter te kiezen (u heeft Asics in 42,5 dan kiest u voor 43, u heeft Asics 44 dan kiest u 45)

Salming Maattabel: bij squashschoenen van Salming moet u de EUR maat eigenlijk negeren. Kijk naar de centimeter maat van uw huidige squash schoenen en kies die maat van Salming. Heeft u nu Adidas dan kunt u dezelfde maat kiezen zowel Adidas als Salming produceren als Europees merk aan de hand van centimeter.

Twijfelt u of wilt u hulp bij het selecteren van de juiste maat neem dan gerust contact met ons op.

 

Verkeerde maat besteld? Retourneren is altijd gratis

Aanraders: U zoekt een stevige squashschoen ga dan voor de Salming Kobra 2 of Mizuno Stealth 5 Zoekt u een “pantoffel” ga dan voor de Salming Hawk of de Eye S-Line