Saxon squash racket

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina

Saxon squash racket kopen

Bent u op zoek naar Saxon squash rackets? Bekijk hierboven ons aanbod Saxon rackets. Eenvoudig te filteren op prijs, gewicht, balans, niveau en type squash rackets.

Saxon is een merk met een Nederlandse eigenaar. Onder de Squash Nederland Centra een erg bekend merk wat al vele jaren goede betrouwbare squashrackets maakt.

De oprichter van Saxon "Scipio van der Schoot" blijft bij zijn slogan:

‘Refuse to lose’.  

Saxon heeft in de Benelux en Polen een stevige positie in de squash racket markt. Al jaren staat Saxon bekend om de betrouwbare rackets.

Saxon squash racket series

S-Serie

De Saxon S-Serie van de squash racket lijn bevat een aantal squashrackets in verschillende gewichten en balanspunten. Waaronder de zeer populaire Saxon S110 en Saxon S115. Deze zijn al jaren erg populair bij zowel recreant als toernooi/competitie speler.

De huidige versie van de S-Lijn squash rackets wordt gebruik gemaakt van "micro resin" (dit is een soort lijm) en deze dringt dieper door in de grafiet vezels waardoor het materiaal sterker is geworden.

Door het gebruik van deze nieuwe technologie is het gelukt om het gewicht te verminderen en toch een duurzaam squash racket te produceren.

C-Serie

De Saxon C2 en Saxon C4 zijn al jaren een succes en erg populair bij vele competitie spelers. Geproduceerd in een fabriek in Taiwan (één van de weinige fabrieken buiten China). Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de "Brainwave Reflex Fibre".

Dit is een hoogwaardig gevlochten graphite vezel gecombineerd met de nieuwste fibre en resin (een soort lijm) soorten. Hierdoor ontstaat een zeer sterk homogeen frame met een extra hoge shock absorberende eigenschappen.

Brainwave is een “zelfdenkend” materiaal waardoor het squash racket bij een hogere belasting stijver wordt en bij een lagere belasting flexibeler. Dit resulteert in een uitmuntende bal controle.

 

Saxon Squash racket hoes

Geen van de Saxon squash rackets wordt geleverd met een hoes. Deze is los mee te bestellen indien gewenst.