Head squash racket

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 18

Pagina
per pagina

Head squash racket kopen

Bent u op zoek naar Head squash rackets? Bekijk hierboven ons aanbod Head Rackets. Eenvoudig te filteren op prijs, gewicht, balans, niveau en type squash rackets.

Head levert al vele jaren hoogwaardige squash rackets.  Altijd voorzien van de nieuwste technieken en innovaties. Ben je op zoek naar een stabiel, sterk en comfortabel squash racket dan heb je aan een Head squash racket echt de juiste keuze.

Head is één van de meest innoverende producenten als het gaat om vernieuwende technieken van materialen en vormen. Dit samen met de sterke kwaliteit zorgt dit altijd voor een goed, stevig en betrouwbaar squash racket.

Bekende squash spelers die met een Head squash racket spelen

Head heeft al vele jaren vele Topspelers onder zich die grote successen boeken met Head squash rackets.

Onder meer voormalig nummer 1 van de wereldranglijst (PSA) Karim Darwish speelde met Head squash rackets.

Head Slimbody squash racket

Head levert sinds 2015 van de Xenon modellen ook een slimbody variant. Deze slimbody squash rackets hebben een super slank design wat luchtweerstand verminderd.

Ondanks het minimale formaat van het squash racket frame zijn deze niet zwakker dan andere modellen.

In 2017 heeft Head ook van de Graphene Speed Touch modellen (voorheen Cyano) ook Slimbody modellen op de markt gezet. Wat ons betreft is de Head Graphene Touch Speed 120 Slimbody één van de allerbeste squash rackets van dit moment.

Goede snaren

Head is één van de weinig fabrikanten van squash rackets die gelijk vanuit de fabriek een goede squash snaar voor in de wedstrijd squash rackets levert.

Head laat voor de meeste squash rackets de squash snaren produceren door "Ashaway" (geroemd voor de goede squash snaren) wel op eigen naam, kleur en dikte.

Dit geld niet voor alle snaren van Head, het gaat hier om de Head Evolution Pro, Head Perfect Power Head Ultranick Pro. De andere snaren zijn ook van hoge kwaliteit.

Tevens zijn de wedstrijd Head squash rackets ook voorzien van een goed grip, in de meeste gevallen de Head Hydrasorb PRO.

Als u nu met Head Harrow speelt adviseren wij om zeker te kijken naar de Head Radical Squash Rackets. Deze geven een vergelijkbaar (wij vinden zelfs beter) gevoel en blijven wel heel.