Eye-Rackets squash racket

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina

Eye Squash racket Kopen

Bent u op zoek naar een Eye squash racket?  Bekijk hierboven ons aanbod van Eye squash rackets. Eenvoudig te filteren op prijs, gewicht, balans, niveau en type squash rackets.

Eye Rackets is in 2010 gestart door een ex squasher met een hoofdkantoor in Noorwegen. Het bijzondere aan Eye is dat het het enige (internationale) merk is wat zich voor 100% op squash richt.

Eye Squash producten

Eye heeft een compleet assortiment met squash producten, naast de squash rackets heeft Eye ook squash tassen, squash schoenen en uiteraard ook de squash accessoires.

Eye probeert met een nieuwe frisse blik innovatieve en uitdagende squash rackets te maken. Dit kan mede doordat vele PSA profspelers al met Eye rackets spelen. Onder andere onze Nederlandse nummer 1 “Piëdro Schweertman” speelt met een Eye squash racket. De Eye V.Lite 135 squash racket.

Ook de in Nederland wonende Nieuw zeelander “Paul Coll” (WR #5PSA) speelt met een Eye squash racket. De Eye V.Lite 115.

Wat maakt een Eye squash racket anders dan de rest

Bespanning: Eye is één van de weinig merken die af fabriek een goede kwaliteit snaar leveren. De Eye squash rackets zijn voorzien van een goede degelijke multifilament snaar die er ook niet te achterlijk hard in is gezet waardoor de squash racket van Eye niet aanvoelen als een plank.

Geen Bumper: Eye voorziet de squash rackets niet van een bumper, dit om gewicht te besparen in de top, dit scheelt tot 16% van het gewicht. Volgen Eye beschermt de bumper in 95% van de gevallen niet op breuk.

Laklaag: de laklaag van een squash racket is ongeveer goed voor 5% van het gewicht. Eye Produceert de squash rackets van gepolijst carbon dit minimaliseert de laklaag op elk squash racket tot het absolute minimum.

Door de 100% Premium Graphite constructie van het squash racket geeft dit een erg gaaf uiterlijk.

Eye bied verschillende soorten squash rackets aan in verschillende gewichten. Er zit dus voor iedereen een geschikt squash racket bij.

Mocht je een squash racket van Eye zoeken wat niet bij ons op de site staat dan kunnen wij deze gewoon voor u bestellen.

Laat het ons dus gewoon weten.