Dunlop squash racket

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 30

Pagina
per pagina

Dunlop Squash rackets kopen

Op zoek naar Dunlop squash rackets? Bekijk hierboven ons aanbod Dunlop rackets. Eenvoudig te filteren op prijs, gewicht, balans, niveau en type squash rackets.

Dunlop, het meest verkochte squash racket merk op de markt. Vele squash professionals hebben en halen hun successen al jaren lang met Dunlop squash rackets.

Momenteel spelen grootheden als Nick Matthew (3-voudig wereld kampioen) met de Dunlop Hyperfibre+ Evolution PRO, Ali Farag met de Dunlop Hyperfibre XT Revelation PRO, Gregory Gaultier gebruikt de Dunlop Precision Elite net zoals Diego Elias.

Bij de dames speelt Nour El Tayeb met de Dunlop Hyperfibre XT Revelation 125.

In het verleden speelden grootheden als bijvoorbeeld Jonathan Power, Amr Shabana en Jonah Barrington met Dunlop squash rackets.

Dunlop squash rackets voor beginners, recreanten & wedstrijdspelers

Dunlop maakt squash rackets voor elk niveau, of je nu wilt starten met squashen of al jaren ervaring hebt. Niet voor niets is Dunlop de marktleider als het aankomt op squash rackets

Welk Dunlop squash racket moet ik kopen?

Beginners/recreanten: Stel je hebt nog nooit gesquasht en wil weten of het iets voor je is. Begin dan met de Dunlop Hypet TI of Dunlop Hyper Lite TI. Beide squash rackets zijn gemaakt van aluminium en hierdoor erg voordelig in prijs. Verwacht hier alleen geen lange levensduur van.

Door het gebruik van aluminium zijn deze squash rackets wel tamelijk zwaar. 

Gevorderden: Je speelt 1 tot 2 keer in de week recreatief. Dan kies je voor de Dunlop Blackstorm of Dunlop Apex squash rackets. Deze Dunlop Squash rackets zijn voorzien van serieuze materialen als HM6carbon versterkt met 4D techniek.

Alle Dunlop squash rackets zijn hierdoor ook (zeker gezien de prijs) licht en hierdoor zeer geschikt om lang mee te spelen zonder hierdoor last van de arm of schouder te krijgen.

Wedstijdspelers: Laat je zeker niet afschrikken door de term “wedstrijdspeler”. Ook deze Dunlop squash rackets zijn erg geschikt voor de gevorderde speler.

Deze Dunlop squash rackets zijn voorzien van de nieuwste technieken en meest geavanceerde materialen zoals bijvoorbeeld “Biofibre” er zit voor elke speelstijl een racket bij.

Voor de Controle liefhebber is er de Dunlop Precision Lijn en voor de speler die meer power zoekt is er de Hyperfibre lijn.