Retourneren & Ruilen

Uw retouraanvraag starten

Door op onderstaande link te klikken kunt uw retouraanvraag starten. Dit kan zowel als geregistreerd klant, als niet geregistreerde klant.

Houdt u uw orderbevestiging bij de hand voor de gevraagde informatie

RMA aanvraag starten

Retourproces

Na het aanvragen van uw retour ontvangt u van ons binnen 48 uur reactie met retourlabel en instructies. Wij verwerken retouraanvragen handmatig, dus wij hebben hier even tijd voor nodig.

Zodra uw retour zending bij ons is ontvangen verwerken wij deze binnen 3 dagen.

Terugbetaling geschiedt op dezelfde wijze waarop u betaald heeft. Voorbeeld: u heeft betaald met uw creditcard, dan schrijven wij naar die kaart het bedrag terug. Het kan wel zijn dat dit enkele dagen duurt.

Retour voorwaarden

U mag bij QSS uw product binnen 30 dagen kosteloos retourneren, echter hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden.

U dient zorgvuldig met het product te zijn omgegaan. Het product is niet gebruikt en onbeschadigd en voorzien van de originele verpakkingsmaterialen labels (indien redelijkerwijs mogelijk).

U kunt net als in een fysieke winkel het product bezichtigen. Voorbeeld: haal het squash racket uit de beschermhoes en bekijk het racket van alle kanten, maar ga er niet mee de baan op en squashen. Verwijder het plastic beschermfolie niet van het handvat.

U bent zelf (eventueel) aansprakelijk voor de waardevermindering van een geretourneerd product, hetgeen vastgesteld zal worden door onze klantenservice.

Ter aanvulling: éénmalig of meermaals gebruikte schoenen kunnen onder geen enkele voorwaarde retour. (uiteraard mag u ze thuis in de woonkamer gewoon passen zoals in een fysieke winkel)

Retourkosten NL-BE-DE

U kunt bij QSS kosteloos uw product retourneren. U krijgt van ons een retourlabel om het product terug te sturen. Print deze uit en plak deze op de doos. Zorg ervoor dat het oude label niet meer zichtbaar is.

Het label dat u ontvangt is een retourlabel voor PostNL, u kunt dit bij elk PostNL punt afgeven. U ontvangt bij het afgeven een aanname bewijs. Bewaar dit goed totdat uw retour is afgehandeld.

Als u geen gebruik maakt van het door ons aangeleverde label vergoeden wij de retourkosten niet.

Retourkosten buitenland

In sommige gevallen krijgt u van ons een label dat wij verrekenen met de terug betaling. Het is voor ons vaak goedkoper om een pakket terug te halen dan wanneer u dit zelf doet.

U kunt uw pakket retourneren aan:

QSS Quality Squash Stores

W.A. Scholtenlaan 163

6865VW Doorwerth

The Netherlands

 

Uiteraard zijn bij een verkeerde levering of een defect aan een product de kosten niet voor u!

Krijg ik mijn betaalde verzendkosten terug als ik mijn bestelling retourneer?

Als u de volledige bestelling retour stuurt, dan ontvangt u de verzendkosten terug. Als u één of meerdere producten houdt, dan worden de verzendkosten niet gecrediteerd.