Squash Aritkelen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina

Mizuno

Het merk ‘Mizuno’ is al meer dan honderd jaar geleden ontstaan, namelijk in 1906. Mizuno heeft als belangrijke drijfveer, door de jaren heen, de oprechtheid van sportiviteit. Sinds het ontstaan in 1906 (meer dan honderd jaar geleden) is dit onveranderd gebleven. Uit deze drijfveer is ook een ware bedrijfsfilosofie gekomen: ‘’een bijdrage leveren aan de maatschappij door het ontwikkelen van sportartikelen en het promoten van sport in de algemeenheid.’’ Dit geeft eigenlijk al hoe belangrijk Mizuno het vindt om betrokken te zijn met allerlei soorten van sportactiviteiten, wereldwijd.  Het wordt nog eens duidelijk weerspiegeld in de ondersteuning die Mizuno beidt aan verscheidende wereldwijde sportevenementen en in de toewijding aan de sport door het promoten van sport met behulp van baanbrekende technologieën en onderzoeken. Mizuno wil namelijk alleen het beste. Hoge kwaliteit is erg van belang, het streven is dan ook van Mizuno om alleen maar hoogwaardige sportartikelen te produceren.

De productstrategie die Mizuno hanteert is het ontwikkelen en produceren van de meest unieke producten met herkenbare en sterke ‘Mizuno’ eigenschappen. In combinatie met de beste technologieën die voor dat beetje extra zorgen, dat men nodig heeft om nog beter te kunnen presteren.

Mizuno is een heel erg bekend sportmerk over de hele wereld. Wereldwijd zijn er ook sporters,  die vertrouwen op de hoge kwaliteit van de Mizuno sportuitrustingen. Mizuno produceert en ontwikkelt functionele sportbenodigdheden van superieure kwaliteit. In de Mizuno producten is het duidelijk zichtbaar dat technologie en vakmanschap vooraan staat.

Wij hebben voor u in ons assortiment een ruime keus wat betreft Mizuno sportschoenen. Zowel indoor sportschoenen als outdoor sportschoenen. De indoor sportschoen van Mizuno is ideaal geschikt voor squash. De outdoor sportschoen van Mizuno is ideaal geschikt voor hardlopen.  Wij hebben in assortiment dames- als herenmodellen met variërende maten. De  stijl van Mizuno is erg herkenbaar en de sportschoenen zien er dan erg professioneel en strak (qua design) uit.