Garanties

Mijn squash racket is gebroken

U heeft bij QSS een nieuw squashracket gekocht en helaas breekt uw squashracket na een aantal keren squashen na aankoop. Welke garantie biedt QSS? Dit is onder andere afhankelijk van de plaats van de breuk. Als de breuk zich bevindt aan de bovenkant van het squashracket tussen 9 en 3, is er doorgaans geen recht op garantie.

Zoals Tecnifibre het zo mooi verwoord: “Due to the nature of the game, a squashracket can not be guaranteed.”

Zoals juristen het zo mooi verwoorden: “dit hangt af van de omstandigheden van het geval, waarbij de redelijkheid en billijkheid een rol spelen”.

QSS heeft veel ervaring op dit vlak en kan erg goed beoordelen of er sprake is van een fabrieksfout of een opzettelijke breuk.

Stuurt u ons foto’s van de breuk en het gehele squash racket.

Bewaar het racket goed, zodat deze indien nodig verstuurd kan worden naar ons.

Mijn bespanning is meteen gebroken.

U heeft bij QSS een nieuw squashracket gekocht en helaas gaat de bespanning van uw squashracket vrijwel direct kapot. Afhankelijk van de plaats waar de snaar is gebroken, zullen wij hier op kunnen reageren.

Als het bijvoorbeeld op de rand van het squash racket is, is er sprake van een mishit. Hier is eigenlijk geen garantie op te verlenen.

Neemt u desondanks wel contact met ons op. Wij beoordelen elk geval en komen altijd met een passende oplossing voor u.

N.B. De fabrikanten geven nooit garantie op snaarbreuk.

Andere defecten

U heeft bijvoorbeeld een schoen welke buitensporig snel gebreken vertoont of een rits van een tas die snel de geest geeft. Neem direct contact met ons op per mail inclusief foto’s. Alleen zo kunnen wij u verder helpen.

Ons hierover bellen heeft eigenlijk geen zin aangezien wij de foto’s nodig hebben om de klacht te kunnen beoordelen. Als u vragen heeft, mag u uiteraard gewoon bellen ????