Squash Aritkelen

DOUBLE AR
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Double AR

Double AR SRL os een jong en dynamisch Italiaans bedrijf.  Dit bedrijft breekt door in de extreme competitieve tennis- en squashmarkt. Het bedrijf maakt gebruikt van innovatieve ideeën en een onconventionele aanpak. De filosofie er achter is om klanten een productaanbod aan te bieden die compleet verschillend is met wat all beschikbaar is in de markt. Met een compleet nieuwe High-technologie. Double AR is een nieuw snaarbedrijf gevestigd in Italië (vlak bij Milaan).

Double AR staat wereldwijd bekend om de unieke expertise in het produceren van snaren.

 

Double AR is tot stand gekomen in 2010 als gespecialiseerde afdeling van het moederbedrijf: Finelvor Srl. Het moederbedrijf heeft al veertig jaar ervaring in de productie van Hightech snaren. In 2010 is het besluit genomen om de Hightech processen toe te passen in de racketsport snaren (zoals de squashracket snaren). Het resultaat van deze beslissing is een absoluut unieke productmarkt met geen gelijke in deze markt.

 

Kenmerken van het merk Double AR

Verschillende kalibers: Double AR is een staat om de dunst squashsnaar in de hele wereld te produceren, van slecht 1 millimeter dik. Verschillende materialen worden er gebruikt, maar alleen de beste grondstoffen zoals nylon en polyester. Op deze grondstoffen worden een reeks van geregistreerde chemische en thermische behandelingen toegepast.  Hieruit zijn twee gloednieuwe polymeren ontstaan: thermonyl en polytech.

 

Technologie

Double AR produceert alleen mono filamenten met bijzondere en geregistreerde behandelingen, deze zorgen ervoor dat de kenmerken van de grondstoffen gewijzigd worden.

 

Design

Italiaanse merken staan bekend om hun schoonheid en aandacht voor het uiterlijk design.

Zelfs bij de snaren is dit terug te vinden. Gegarandeerd door de auteursrechtelijke tweekleurige technologie wordt  het mogelijk gemaakt om een unieke filament met afwisselende kleuren te produceren.

 

De producten van Double AR zijn 100% gemaakt in Italië.  Het enige bedrijf dat snaren produceert die een complete Europese productieketen te bieden heef. Van de grondstof tot en met het afgewerkte eindproduct.