Saxon

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 24

Pagina
per pagina

SAXON

Het merk SAXON is een merk dat zich voornamelijk richt op de squashmarkt. Dit squashmerk maakt gebruik van specifieke squash technologieën. Het merk SAXON heeft naast squash rackets ook squash uitrusting in haar assortiment, waaronder squashkleding, squash grips, squashsnaren. De squashkleding is ontwikkeld met cool-dry technologie wat een comfort verhogende werking heeft. De squash grips zijn zo ontwikkeld dat deze extra absorberend zijn, dit heeft als resultaat meer grip en comfort.

Bekende squashers die met het merk SAXON squashen zijn onder andere:

Lucas Buit, negenvoudig Nederlands kampioen; René Mijs, huidig nummer vijf van Nederland; Gabor Marges, voormalige Nederlandse Squash Team speler.

René Mijs is een professionele squasher. Hij speelt al jaren op de PSA (Professional Squash Association) World Tour. René Mijs squasht met het squash racket SAXON S110, dit squash racket voorziet in zijn manier van squashen. Zijn manier van squashen bestaat uit verschillende speelstijlen waarbij power en controle erg van belang zijn. Het lichte gewicht van dit squash racket biedt hem extra power en het stijve frame biedt hem meer controle.

Lucas Buit, de negenvoudig Nederlands kampioen in squash en huidig bondscoach van het Nederlandse Squash Team squasht met het squash racket SAXON C2. Dit squash racket wordt ook wel gezien als hét powerracket. Het is een veelzijdig squash racket.

Gabor Marges heeft jarenlang professioneel squash gespeeld en heeft deel uitgemaakt van het Nederlandse Squash Team. Het squash racket waarmee hij heeft gesquasht is het squash racket SAXON C4.

Wij hebben voor u in ons assortiment diverse SAXON squash rackets. Daarnaast hebben wij ook diverse SAXON squash snaren en diverse SAXON squashtassen.