QSS

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
  1. Squashgrip Afplaktape - 4,5 Meter
    Vanaf € 2,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina

Quality Squash Stores

De squash webshop QSS (Quality Squash Stores) is gericht op het leveren van kwaliteit squash producten met volledige service. QSS richt zich op de verkoop van diverse squash artikelen variërend van squash rackets tot en met squashuitrusting, waaronder squash ballen, squash schoenen, squash grips en squash tassen. Daarnaast bieden wij bijbehorende diensten aan, zoals het bespannen van squash rackets.

 

In mei 2010 is de squash webshop QSS opgericht. Het idee om een webshop op te starten,  die voorziet in het leveren van diverse squash artikelen is ontstaan  uit eigen squashervaring en het probleem waar tegen aan werd gelopen, namelijk een gebrek aan een ruim keuze assortiment wat betreft squash artikelen die op internet te vinden zijn.

 

Het spel squash is continu in ontwikkeling. Door de nieuwste technologieën van tegenwoordig  is er vaak een vernieuwend assortiment squash artikelen. Vanuit dit oogpunt is QSS altijd bezig met kennis op te doen van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de huidige squash markt. Dit doen wij om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

 

QSS heeft als doelstelling een eenvoudige, maar ook een ambitieuze visie. Deze visie bestaat uit het geven van advies op maat en voornamelijk aanbieden van kwalitatief hoogwaardige squashartikelen. QSS streeft er naar om deze kwalitatief hoogwaardige squashartikelen aan te bieden met een goede prijs- en kwaliteitverhouding.

 

QSS staat voor kwaliteit en service. De kwaliteit wil QSS waarborgen door maatwerk te leveren.

Door maatwerk te leveren is er meer aandacht voor de individuele squasher. QSS vindt het belangrijk dat de individuele squasher centraal staat. Dit is ook een reden dat QSS probeert iedereen zo zorgvuldig mogelijk van dienst te zijn. Wat hierbij ook een rol speelt, is het behouden van een korte lijn met de klant. Dit vindt QSS ook belangrijk.

 

QSS is een webshop die voornamelijk gericht is op de verkoop van squash artikelen en de bijbehorende dienst: bespannen van squash rackets. QSS is daarnaast hoofdsponsor van de Kleine Kompetitie.