Kean

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina

KEAN

Het merk KEAN is een merk dat is opgericht door iemand, die zelf in de squash sport heeft gezeten. KEAN is opgericht door voormalige internationale squasher ‘Glenn Keenan’. Na zijn glansrijke carrière als internationale squasher, heeft Glenn Keenan besloten zijn liefde en passie voor zijn sport squash voort te zetten in het produceren en ontwikkelen van diverse squash producten. Er werd een nieuw squash merk gecreëerd: KEAN.

KEAN had een vernieuwende visie wat betreft de ontwikkeling van squashartikelen. Voortgekomen uit de eigen ervaringen van Glenn Keenan met betrekking tot squash en zijn passie voor deze sport. Deze visie van het merk KEAN is gericht op de ontwikkeling van voornamelijk squashuitrusting. Terwijl andere squash merken zich richten op voornamelijk de ontwikkeling van technologische innovatie, koos het merk KEAN er voor om een hele andere weg in te slaan.

KEAN koos er voor om een meer gebalanceerde aanpak toe te passen. Alhoewel KEAN de noodzaak van technologische ontwikkelingen erkende, vond KEAN het vooral erg belangrijk om zich te richten op de squasher zelf. Doordat KEAN voortgekomen is uit de passie en ervaringen van Glenn Keenan, die zelf internationaal heeft gesquasht, was het voor dit merk ook mogelijk om goed te kijken naar de squasher. Glenn Keenan wist als geen ander hoe veel impact squashuitrusting op de squasher heeft. Dit werd dan ook een belangrijk richtpunt voor het merk KEAN: de impact van de squash artikelen op de squasher zelf.

De filosofie van het belang van de squashuitrusting is: wanneer de squashuitrusting goed aan voelt, voelt u uzelf ook goed. KEAN biedt stijlvolle squash artikelen aan. Deze squash artikelen hebben duidelijke voordelen omdat deze voornamelijk zijn afgestemd op de behoeftes van de individuele squasher. Dit kan u helpen uw squash spel te verbeteren, wat zou kunnen leiden tot een beter squash resultaat. Wanneer u een squashuitrusting hebt waarbij u uzelf goed voelt, kunt u simpelweg gaan genieten van uw squash spel.