Dunlop

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 122

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 122

Pagina
per pagina

Dunlop

Het merk Dunlop is één van de meeste succesvolle sportmerken van de 21ste  eeuw. Het is een merk waarmee squash  legendes hebben gespeeld, zoals  bijvoorbeeld de grote Geoff Hunt.

Tegenwoordig is Dunlop wereldleider en nummer één als het op squashmerken aan komt.

Dunlop blijft door de jaren heen toegewijd aan het aanbieden van toonaangevende squashuitrustingen. Deze squashuitrustingen zijn gemaakt voor de squasher. Dit betekent ook dat door de jaren heen Dunlop zich steeds meer is gaan ontwikkelen in het produceren van hoogwaardige kwaliteitsproducten, die ervoor zorgen dat de squasher ongeëvenaarde top prestaties kan leveren. Dunlop domineert het professionele squash circuit met het nummer één squashracket van Dunlop op de World Tour.

 

Bekende squashers die wereldstatus nummer één hebben bereikt zijn: Lee Beachill, Jonathon Power, Amr Shabana en drievoudig wereldkampioen Nick Matthew. Deze wereld squashers zijn squashers die met een Dunlop squash racket hebben gesquasht en daarmee ook nummer één van de wereld zijn geworden.

 

Dunlop heeft het meest bekende squash racket op de World Tour. Dit squash racket wordt door vele professionele squashers gebruikt, die hun vertrouwen hebben gelegd in de Dunlop squash rackets. Daarnaast vertrouwen zij hun reputatie en individuele stijl toe aan de squashuitrusting van Dunlop. De squashuitrusting en de squash rackets van Dunlop zijn spannende/opvallende squash producten. Een strak design met gewaagde kleuren zien we veel terug in alle producten van Dunlop. Dunlop maakt gebruik van een combinatie van baanbrekende innovatie technologie en een zeer levendige uitstraling. De nieuwe lijn van Dunlop is de Biomimetic. Het is een lijn die geïnspireerd is door de natuur. Verschillende elementen uit de natuur zijn toegepast om de squashproducten van Dunlop nu nog meer te verbeteren: technologisch gezien, maar ook het design.

 

Dunlop heeft een groot assortiment aan sportuitrustingen, ook wat betreft de racketsporten heeft Dunlop ruime keuze als het bijvoorbeeld gaat om een squashracket. Voor elke soort squasher is er ook dan wel een geschikte squashracket. Van de beginnende squasher tot de ver gevorderde/competitieve squasher.

 

 

Het  wereld nummer één squashmerk:

Officieel racket van PSA ( Professional Squash Association)

Officiële ballen van PSA

Officiële ballen WSF

Officiële ballen WISPA

Officiële ballen Squash Australië

Officiële ballen Squash Nieuw Zeeland

 

Dunlop produceert als enige ballen die gebruikt worden in alle internationale professionele wedstrijden.

 

Squash ballen

Zoals eerder vermeldt, is Dunlop een succesvol sport merk in de 21ste eeuw. Dit succes is te danken aan de goede kwaliteit producten van Dunlop. Als we het over Dunlop hebben, hebben wij het voornamelijk over squash rackets. Dit is alleen niet het enige waar Dunlop goed is ook. Dunlop is ook een erg belangrijke squashballen producent.  Dunlop heeft een divers assortiment: bestaand uit vier verschillende typen ballen, voor vier verschillende balsnelheden. Hier geldt het zelfde als voor de squash rackets: voor elk niveau is er een juiste bal.