Biofreeze

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Biofreeze

 

Kenmerken

 

  • Koude therapie: uniek en zeer effectief
  • Meer dan veertien jaar dé nummer één  in Amerika
  • Werkt direct en langdurig
  • Niet op dieren getest
  • Werkt bewezen beter dan ijs
  • Biofreeze is voor jong en oud

 

Wat is Biofreeze?

Biofreeze is dé pijnstiller tegen pijn. Biofreeze is een gel die u op de gevoelige/pijnlijke probleemgebieden van uw lichaam moet in masseren. Door middel van het in masseren van deze gel, wordt de bloedcirculatie verbeterd. Door een verbeterde bloedcirculatie kan de Biofreeze gel beter worden opgenomen en heeft daarom een versnellend effect bij het herstel van uw lichaam. Wanneer u de Biofreeze gel in masseert op uw huid, zult u direct de kou voelen. De werking van Biofreeze is zo snel dat u direct, of na enkele minuten na aanbreng al resultaat zult voelen in uw lichaam. Het verzacht namelijk de pijn en tegelijk heeft het een verkoelende werking.

 

Iedereen kent het wel, spierpijn. Dit is niet alleen erg pijnlijk, maar ook erg lastig en vervelend. Het kan namelijk zo veel pijn doen dat het voor u bijna niet mogelijk is uw dagelijkse activiteiten uit te voeren omdat alles zo veel pijn doen. Hier biedt de Biofreeze gel een oplossing voor.  Het is dé pijnstiller die werkt.  De pijn zal vrijwel direct verminderen en u bent weer in staat om uw dagelijkse activiteiten uit te voeren, hoe u dat gewend bent. De werking van Biofreeze is een paar uur. U kan de Biofreeze ongeveer drie á vier keer per dag aanbrengen.

 

Aanvullende Productinformatie

Biofreeze heeft een unieke formule die alcohol, menthol en Ilex als werkzame stoffen bevat

Biofreeze is een koude therapie en dat maakt het ook uniek en zeer effectief. Het werkt zelfs beter dan ijs. Het dringt goed door tot het gebied waar de pijn zit, wanneer u Biofreeze heeft aangebracht op het probleemgebied.  Biofreeze is een product van OTC Medical. Er zijn verschillende verpakkingen te verkrijgen van de Biofreeze bijvoorbeeld de Biofreeze spray, de Biofreeze roller of de Biofreeze tube.

 

Onmisbaar in uw squashuitrusting

Wij hebben voor u in ons assortiment verkrijgbaar alle drie de verpakkingen: de Biofreeze tube, de Biofreeze spray en de Biofreeze roller. De Biofreeze producten zijn zeer makkelijk mee te nemen, omdat ze niet enorm groot zijn. Hierdoor heeft u er zelfs profijt aan wanneer u aan het squashen bent en u heeft last van uw spieren. Na een kleine onderbreking, kunt u weer gerust verder squashen. Het is dan ook eigenlijk onmisbaar in uw squashuitrusting, wanneer u onbezorgd op de squashbaan wil staan.