Ashaway

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 32

Pagina
per pagina

Ashaway

 

Een bekend wereld merk in de productie van wereldklasse squashsnaren, is het merk Ashaway. De wereldklasse squash snaren zijn geschikt voor vele verschillende soorten squash rackets.  Deze Ashaway squash snaren worden gebruikt door vele toonaangevende professionele squashers wereldwijd. Waaronder nummer één van de wereldranglijst in squash: Nick Matthew.

Daarnaast speelt ook Engelsman Daryl Selby met een Ashaway squashsnaar ‘ULTRANICK 18’.

 

Ashaway is in de Verenigde Staten de enige producent, die voorziet in snaren voor rackets.  Ashaway staat er alleen voor wat betreft het voorzien in snaarbehoefte van de racketsporten, waaronder de racketsport squash.  De Amerikaanse racketsport snaren  worden verdeeld over meer dan vijftig landen. In Nederland worden de Ashaway racketsport snaren al sinds 1972 gedistribueerd.

 

Ashaway gebruikt een erg streng kwaliteitscontrole systeem voor de snaren van racketsporten. De reden hiervoor is dat Ashaway naast producent van snaren voor racketsporten, ook producent voor medische hechtdraden is. Deze medische hechtdraden zijn onderworpen aan eens streng kwaliteitscontrole systeem en daarom ook de snaren voor racketsporten.

Dit is natuurlijk erg voordelig voor de kwaliteit van de squashsnaren en dat is te merken. Ashaway is niet voor niets een wereldwijde, toonaangevende racketsnaar producent.

 

De officiële squash snaren van de PSA (Professional Squash Association) zijn de ULTRANICK 18, de POWERNICK 19, de POWERNICK 18, de SUPER NICK XL TITANIUM 17 en de SUPERNICK XL MICRO 18. Deze officiële squash snaren van de PSA hebben wij ook voor u in ons assortiment.

 

Deze vijf verschillende squashsnaren hebben verschillende kleuren en diktes.

Hieronder een overzicht van de kleuren en diktes

  • ULTRANICK 18 is verkrijgbaar in de kleur blauw met een diameter van 1,15 millimeter;
  • POWERNICK 18 is verkrijgbaar in de kleur rood met een diameter van 1,15 millimeter;
  • SUPER NICK XL TITANIUM 17 is verkrijgbaar in de kleuren titanium en rood/blauw gekruist met een diameter van 1,25 millimeter;
  • SUPERNICK XL MICRO 18 is verkrijgbaar in de kleuren geel en rood/blauw gekruist met een diameter van 1,15 millimeter.