Wat gebruiken de Pro’s – Deel 3 – Paul Coll (#6WR feb-2019)

Wat gebruiken de Pro’s – Deel 3 – Paul Coll (#6WR feb-2019)

Wat gebruiken de Pro’s – Deel 3 – Paul Coll (#6WR feb-2019)

De in Nederland wonende Kiwi Paul Coll, toch wel een meest opvallende speler op de tour op dit moment, is het niet door zijn snelle stijging op de wereldranglijst dan wel door zijn voorkomen op de squashbaan. Paul Coll geboren 9 mei 1992 Greymouth Nieuwzeeland brak echt door in 2017 toen hij op 1 toernooi 4 top 20 spelers versloeg en met de titel aan de haal ging, sinds dien niet meer weg te denken in het prof circuit. Hoe leuk is het dan ook dat hij woont en traint (samen met zijn vriendin en profspeelster Nele Gilis #1 België) in Nederland (Meersquash, Hoofddorp).

 

Wist je dat Paul Coll een eigen kleding lijn heeft welke bij ons te koop is?

 

Racket

Paul Coll spelt met de Eye V.Lite 115 een heel licht racket welke ook head light is en door het ontbreken van een bumper op dit squash racket erg licht aan voelt. Echt een wapen om zeer snelle ballen mee te kunnen slaan welke Paul zelf ook veel laat zien op de tour.

Snaar

Coll spelt zelf met de Eye X.Tech squashsnaar in het groen. Voorheen gebruikte hij de zwarte versie maar is nu overgestapt op de groen versie welke meer gevoel geeft.

 

Grip

Paul gebruikt de witte Eye grip welke uiterst duurzaam is en erg comfortabel. Een zeer goede concurrent voor de gevestigde Karakal Pu Supergrip.

 

Schoenen

De squashschoen die Paul Coll gebruikt is de Eye S-Line welke hij heeft helpen ontwikkelen. In 2 kleuren verkrijgbaar met zijn handtekening erop (wit en Paars) de schoen zelf is inmiddels echt een mega succes met vele top spelers die erop lopen. De S-Line is ontwikkeld voor squash en zodoende ook geschikt als zodanig. De verstevigingen zitten op de juiste plekken en de demping is dik in orde.

 

Tas

Paul Coll gebruikt de Eye 10 Racket bag in de bij zijn racket kleurende paarse detail kleur. De tas is gemaakt van zeer sterk materiaal en voelt super solide.

1 year ago
Opmerkingen