Bezorg opties

Tijdens het plaatsen van de bestelling kunt u uw gewenste bezorgopties selecteren. Deze bezorgopties verschijnen pas nadat u uw adresgegevens heeft ingevuld. Aan de hand van uw gegevens wordt namelijk door onze verzendmodule alle mogelijke bezorgopties voor uw (aflever)adres berekend.

Globaal zijn er drie bezorgopties: thuis of op het werk bezorgd, ophalen bij een PostNL locatie (Pakjegemak) of afhalen bij QSS op locatie.

Hieronder worden de drie bezorgopties kort toegelicht.


Thuis of op het werk bezorgd

Bovenin kunt u de gewenste dag van ontvangst selecteren. Let op: dinsdag t/m zaterdag m.u.v. feestdagen. De verzendmodule geeft u de mogelijkheid om vijf dagen vooruit te plannen, wilt u verder in de toekomst plannen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Indien u op een werkdag uw bestelling wilt ontvangen, heeft u keuze uit drie verschillende dagdelen.

Ochtendlevering (express levering): de tijd van bezorgen is afhankelijk van uw locatie, wel gegarandeerd vóór 12:00 uur. Aan een ochtendlevering zijn altijd extra kosten verbonden, de extra kosten bedragen € 10,00 per bestelling.

Standaardverzending: deze optie is automatisch geselecteerd, zonder extra kosten. Gedurende de hele dag kan er bezorgd worden, wederom afhankelijk van uw locatie.

Avondlevering (na 18:00 uur): de tijd van bezorgen is afhankelijk van uw locatie, in ieder geval wordt er pas na 18:00 uur bezorgd. Aan een avondlevering zijn – net als bij een ochtendlevering – extra kosten verbonden, de extra kosten bedragen € 1,25 per bestelling.

Let op: op zaterdag kunt u maar één dagdeel selecteren. Dit geldt als standaardverzending, zonder extra kosten. De bezorgtijden zijn afhankelijk van uw locatie.


Optioneel

Naast het selecteren van een gewenste dag van ontvangst en een gewenst dagdeel, kunt u ook aangeven of u wilt tekenen voor ontvangst (geldt voor alle dagdelen!) en/of u het pakket NIET bij de buren wilt laten bezorgen (geldt alleen voor standaardlevering!).

Bij zowel de ochtendlevering als de avondlevering wordt er altijd bezorgd op het door u aangegeven adres (thuis of werk). Het is niet mogelijk om uw bestelling bij de buren te laten bezorgen.

Voor een standaardlevering heeft u de keuze om uw bestelling wel of niet bij de buren te laten bezorgen. Let op: de optie om WEL uw bestelling bij de buren te laten bezorgen, is automatisch geselecteerd. Indien u NIET wilt dat uw bestelling bij de buren wordt bezorgd, dient u deze optie zelf te selecteren. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden (€ 0,27 per bestelling).

Wanneer u ook kiest voor een handtekening voor ontvangst, bedragen de bijkomende kosten (€ 0,42 per bestelling) voor beide opties ineen.

Wanneer u alleen kiest voor een handtekening voor ontvangst, bedragen de bijkomende kosten ( € 0,35 per bestelling).

Voor de ochtendlevering en de avondlevering geldt dat het alleen mogelijk is om te selecteren of er getekend moet worden voor ontvangst. Hiervoor geldt hetzelfde tarief als bij een standaardverzending, namelijk € 0,35 per bestelling.


Ophalen bij een PostNL locatie (Pakjegemak)

Indien u liever uw bestelling afhaalt bij een PostNL locatie bij u in de buurt, selecteert u deze keuze in plaats van de keuze ‘thuis of op het werk bezorgd’. Automatisch wordt voor u de optie geselecteerd waaraan geen extra kosten verbonden zijn. Het tijdstip van ophalen is afhankelijk van de PostNL locatie bij u in de buurt. Als u op ‘Aanpassen’ klikt, worden voor u de mogelijke PostNL locaties weergegeven. Vervolgens selecteert u een locatie naar wens.

Naast de standaardmogelijkheid is het – afhankelijk van uw locatie – ook mogelijk om uw bestelling extra vroeg op te halen bij een PostNL locatie bij u in de buurt. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden (€ 1,25 per bestelling).


Afhalen bij QSS op locatie

De derde en laatste bezorgmogelijkheid is het afhalen van uw bestelling bij QSS op locatie. Er zijn geen bijkomende kosten voor deze bezorgoptie. Sterker nog, afhalen is altijd gratis (geen verzendkosten!).

Let op: afhalen is alleen mogelijk op afspraak. Neem contact op met onze klantenservice: info@qss-squash.nl.

 

De verzendmodule wordt verzorgd door MyParcel.nl.