Bespannen & Tuning

Bespannen

Het bespannen van uw squash racket is een vak apart. Veel sportwinkels en squash centra doen het wel maar weten eigenlijk niet goed hoe en maken veelal gebruik van verkeerde snaren. Ook krijgt u vaak niet de snaar die geschikt is in uw squash racket. Ook zien we dat de prijzen vaak erg hoog liggen.

Gecertificeerd

QSS is als één van de weinige gecertificeerd door de ERSA (European Racquet Stringers Association). Wij weten dus waar we mee bezig zijn.

Wij bespannen voor verschillende Squash Professionals zoals: Paul Coll, Nele Gilis, Raphael Kandra, Marc ter Sluis, Joeri Hapers, Jeroen Mulderij en Sebastiaan Weenink.

Ook hebben wij bespannen in 2019 op de DPD open die gehouden is in Eindhoven, hier hebben wij voor vele wereld professionals bespannen.

Locatie

U kunt bij ons langskomen om te bespannen. Dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur, echter alleen op afspraak.

Klaar terwijl u wacht, het bespannen kost ongeveer 20 minuten. Hier kunt u bij ons op wachten.

Ons adres:

QSS Quality Squash Stores

W.A. Scholtenlaan 163

6865VW Doorwerth

 

Het opsturen is natuurlijk ook gewoon mogelijk, u kunt bij ons een verzendlabel mee bestellen waarmee u iets voordeliger uit bent met het versturen van uw squash racket naar ons toe. Zodra uw bestelling boven de € 50,- komt krijgt u uiteraard uw vers bespannen racket weer gratis terug gestuurd.

 

Tuning

Wij kunnen uw racket voor u aanpassen in swinggewicht, balanspunt en totaal gewicht. (lichter lukt niet, althans beperkt).

Kent u het gevoel dat u twee racket heeft gekocht welke toch niet hetzelfde aanvoelen? Wij kunnen dit voor u oplossen. Neemt u voor meer informatie hierover contact met ons op.

Wij doen dit voor dezelfde squash professionals waarvoor wij ook bespannen!

Onze bespan service op uw toernooi?

Ook kunnen wij op uw toernooi komen bespannen en tunen. Wij doen dit onder andere op de Rotterdam open, Eye Squash Tour en de Oh Oh den Haag.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en professionaliseer uw toernooi!