Bespan Service

Squash racket bespannen

Uw snaar stuk? Laat uw squashracket door ons opnieuw bespannen. Onderstaande producten is aanschaf van de snaar + de bespanservice. Tevens kunt u ook een verzendlabel mee bestellen waarmee u uw racket voordelig naar ons kunt versturen. Voor vragen neem contact op met onze klantenservice.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

per pagina

Squashracket bespannen

Uw squashracket opnieuw laten bespannen door onze profesionele bespanner. Wij zijn gespecialiseerd in het bespannen van squashrackets. Dus is uw snaar gebroken of aan vervanging toe laat dit dan door ons doen. Wij bespannen uw squash racket op één van de beste bespanmachines op de markt; de Tecnifibre Ergo PRO ATP, deze machine wordt ook op de professionele ATP Tennis toernooien zoals de ABN AMRO World Tennis Tournament gebruikt.

Hoe vaak moe ik mijn snaar vervangen?
Wij adviseren zeker 1 keer per jaar u snaar in ieder geval te vervangen. Speelt u meer dan 1 keer in de week adviseren wij dit 2 keer per jaar te doen. Dit om terugloop van de druk te voorkomen, zo blijft uw racket in topconditie.

Is mijn snaar belangrijk?
Eigenlijk is de bespanning van een squashracket nog belangrijker dan het racket zelf. De meeste controle, power en gevoel komen hier vandaan. Het is dus erg belangrijk dat u hier aandacht aan besteed. Kies voor de juiste snaar op de juiste spanning en zorg dat deze tijdig vervangen wordt. (dit geld ook voor de grip)

Bumper vervangen?
Dit doen wij zonder extra kosten. Alleen de kosten van de nieuwe bumper worden gerekend.

Ik wil ook meteen een nieuwe grip gemonteerd hebben
een nieuwe squashgrip monteren doen wij ook zonder extra kosten. Alleen de kosten van de grip worden gerekend.

Levertijd
Doorgaans bespannen wij uw squash racket binnen 2 dagen. U mag er dus vanuit gaan dat als u uw racket op maandag verstuurd u hem donderdag dus weer terug heeft. (mocht het erg druk zijn op de bespanservice wordt u direct geïnformeerd).

Makkelijk opsturen!
U kunt ons verzendlabel mee bestellen. Hierdoor kunt u gemakkelijk voor lage kosten uw racket versturen naar het juiste adres.

Controle
Voordat we uw squash racket bespannen controleren wij eerst uw frame op breuken etc. mochten we deze vinden nemen wij eerst contact met u op voordat wij kosten gaan maken.

Garantie?
Wij snaar achter onze kwaliteit! Mocht er dus iets zijn dan lossen we dit op. Mishits (bal hard op het frame geraakt en snaar geknapt op de rand) zijn uitgesloten van garantie.

Welke snaar moet ik kiezen?
Afhankelijk van uw niveau en wensen kan dit er verschillen. Als u persoonlijk advies wil neem gerust even contact op met onze klantenservice.

Tips:
De profs gebruiken veelal Tecnifibre 305 1,20 (niet geschikt voor beginners)
Een goede allround snaar voor iedereen: Ashaway Supernick ZX 1,25, Tecnifibre DNAMX 1,20
Basis snaar voor de beginner: Tecnifibre S-Gut 1,25

Iemand die opzoek is naar veel power en comfort kies dan de Tecnifibre X-One (niet geschikt voor beginners)