Achteraf betalen

 

Bij QSS is het ook mogelijk om achteraf te betalen! Achteraf betalen is mogelijk via de achteraf betaalmethode AfterPay. AfterPay wordt gezien als één van de meest consumentvriendelijke en populaire achteraf betaalmethode in Nederland. Meer dan 2,5 miljoen Nederlanders maken actief gebruik van AfterPay. De betaalmethode AfterPay onderscheidt zich door klantvriendelijkheid en service voor u als klant. AfterPay is veiling, eenvoudig en betrouwbaar.

 

Mocht u vragen hebben over de betaalmethode AfterPay, dan kunt u rechtstreeks telefonisch contact opnemen met de klantenservice van AfterPay. Bereikbaar op telefoonnummer: 020-723 02 70 op werkdagen tussen 08:00 uur en 20:00 uur.

 

AfterPay heeft ook een handige (gratis) App, te downloaden via App Store of Google Play. Deze AfterPay App biedt de mogelijkheid om een compleet overzicht van al uw betalingen in te zien. Meer weten over de AfterPay App.

  

Hoe werkt AfterPay?

Tijdens het bestellen kiest u voor de betalingsmogelijkheid ‘achteraf betalen’. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, is uw bestelling meteen definitief. Vervolgens krijgt u van AfterPay de betaalgegevens.

AfterPay voert voor QSS het volledig achteraf betaalproces uit. AfterPay stuurt per e-mail aan u een digitale factuur, zodat u daadwerkelijk kunt afrekenen. De factuur ontvangt u een aantal werkdagen na ontvangst van uw bestelling. Het maximale bedrag dat geaccepteerd wordt voor achteraf betalen is, voor als u voor het eerst gebruik maakt van AfterPay, € 250,-. Als u vaker gebruik heeft gemaakt van AfterPay is het maximale bedrag dat geaccepteerd wordt voor achteraf betalen € 300,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Meer weten over de betalingsvoorwaarden van AfterPay.